Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Traian Igaş la Alba Iulia: „România îndeplineşte toate condiţiile pentru intrarea în Schengen”

Publicat

România este foarte aproape de intrarea în spaţiul Schengen. Aceasta este părerea ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, care a declarat în cadrul vizitei de marţi de la Alba Iulia că ţara noastră îndeplineşte în procent de 99% condiţiile necesare pentru aderarea la spaţiul Schengen.

„Îndeplinim toate condiţiile. Spun 99 la sută pentru că în viaţă e bine de fiecare dată să laşi şi un loc în care să te poţi retrage la un moment dat. Doar pe vremea răposatului aveam procente de 100 la sută. Sper ca în perioada 21 – 22 septembrie să am posibilitatea să discut personal cu ministrul de interne francez şi cu ceilalţi miniştri, tocmai pentru a clarifica anumite aspecte. România şi-a îndeplinit toate obligaţiile în relaţia cu celelalte state şi anume a trimis de fiecare dată ,atunci când au fost solicitări, angajaţi MAI care să preia o parte din problemele pe care le au în relaţia cu cetăţenii români care temporar locuiesc în acele ţări“, a declarat Traian Igaş pentru jurnaliştii din Alba Iulia.

Acesta a mai completat că „trebuie să strângem rândurile, pentru că în 21 – 22 septembrie vom fi prezenţi la Bruxelles, pentru a susţine cauza României de aderare la spaţiul Schengen. Sper să o soluţionăm aşa cum ne dorim cu toţii şi anume aderarea României la spaţiul Schengen în anul 2011“.

Traina Igaş a fost prezent, marţi, la Alba Iulia, unde a participat la Ziua Naţională a Pompierilor, sărbătorită pentru prima dată în oraşul nostru. După finalizarea manifestărilor, ministrul a vizitat corturile expoziţionale amenajate în parcul din faţa Catedralei Reîntregirii şi a efectuat o scurtă vizită la Traseul Celor Trei Fortificaţii. Acesta nu a dorit să răspundă la toate întrebările jurnaliştilor, motivând că a fost un prilej de sărbătoare şi nu de interpretare a declaraţiilor oferite de unii şi alţii, pe diferite teme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. toby

    marți, 13.09.2011 at 14:23

    …intra tu mai analfabetule, eu vreau sa traiesc romaneste ,nu sa-mi comande „imparatul;” de la viena printr-o sluga ca tine!!!!….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax