Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn oprit de poliţişti în Munţii Apuseni. 11 metri cubi de molid confiscaţi la Arieşeni

Publicat

TIR cu lemn Poliţiştii din Arieşeni au oprit, marţi, un transport ilegal de lemn. Un şofer de 24 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a prezentat acte necompletate corespunzător, astfel că oamenii legii au confiscate cei 11 metri cubi de material lemnos.

Poliţiştii Postului de Poliţie Arieşeni, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Gârda au acţionat, marţi. pe raza de competenţă, pentru combaterea ilegalităţilor la regimul silvic, în conformitate cu Planul Comun de Acţiune „Scutul Pădurii 2014”.

Cu această ocazie, pe drumul comunal Gârda de Sus – Casa de Piatră, în locul numitul “Sohodoale”, a fost depistată o autoutilitară, condusă de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Ilva Mică, judeţul Bistriţa – Năsăud, care transporta 11,5 metri cubi material lemnos, din speciile molid şi brad.

Conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire care nu era completat în conformitate cu prevederile legale, motiv pentru care poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost reţinută în vederea confiscării şi predată în custodia Ocolului Silvic Gârda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax