Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn oprit în Munţii Apuseni, la Albac: Poliţiştii au confiscat 50 mc material lemnos, pentru care şoferul nu avea acte

Publicat

lemne Poliţiştii din Alba au identificat un nou transport ilegal de lemn, în Munţii Apuseni. Un şofer din Sohodol a fost prins la Albac, în timp ce transporta 50 de metri cubi de material lemnos, fără a avea acte de provenienţă. „Marfa” a fost confiscată.

Poliţiştii Secţiei 9 Cîmpeni împreună cu poliţiştii Posturilor de Poliţie Vadu Moţilor şi Poiana Vadului au acţionat, luni, pe raza de competenţă, pentru combaterea transporturilor ilegale de material lemnos.

În cadrul acestei acţiuni, pe DN 1 R, pe raza localităţii Albac, a fost depistată o autoutilitară cu remorcă, ce transporta cantitatea de 50 de metri cubi cherestea de esenţă rășinoasă, pentru care, şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Sohodol, a fost sancționat contravenţional, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax