Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Transport ilegal de lemn, oprit în trafic la Alba Iulia. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au confiscat 24 de metri cubi de material lemnos în urma verificării unui camion oprit în trafic. În documente era menționată o cantitate mult mai mică față de cea transportată.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 19.45, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiu, au oprit, pentru control, o autoutilitară cu remorcă, condusă de un bărbat de 50 de ani, din comuna Almașu Mare, care transporta material lemnos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în documentele de însoțire a transportului era înscrisă cantitatea de 22,2 de metri cubi, iar după măsurarea încărcăturii de către specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Alba Iulia, chemați în sprijin, a rezultat că autovehiculul era încărcat cu 46,8 metri cubi de material lemnos.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 24,6 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paduraru

    vineri, 01.05.2020 at 13:07

    Cine ar controla camioanele supraincarcate cu busteni care se furiseaza zi si noapte pe stradute laterale din Sebes, ar avea ce gasi,!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax