Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Transport ilegal de pomi de Crăciun, depistat de poliţiştii din Avram Iancu. Brazii au fost confiscaţi şi şoferul autoutilitarei a fost amendat

Publicat

Un tânăr din Sohodol a fost prins de poliţişti pe un drum comunal din Munţii Apuseni în timp ce transporta 22 de brazi nemarcaţi. Şoferul a fost amendat, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi ocolului silvic.

Duminică, 1 Decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Avram Iancu, aflaţi în continuarea activităţilor cuprinse în Planul de acţiune „Scutul Pădurii” , au oprit pentru control, pe DC 91, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Sohodol. În autoutilitară au fost identificaţi 22 de brazi de Crăciun, nemarcați cu sigiliu – crotaliu.

Aceştia au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Valea Arieşului, pentru valorificate iar faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenționale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax