Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Transporturi de lemn, oprite în trafic de Poliția Alba. Cât material lemnos a fost confiscat, într-o acțiune cu Garda Forestieră

Publicat

Polițiștii din Alba, alături de comisari ai Gărzii Forestiere, au organizat o acțiune pentru combaterea tăierilor ilegale de arbori. Au verificat transporturi de lemn, au dat amenzi și au confiscat material lemnos.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 5 mai, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

La acțiune, alături de polițiști, au participat specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba.

Cu această ocazie, au fost efectuate 10 controale privind transportul de material lemnos, au fost aplicate 76 de sancțiuni la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare totală de 22.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de 24 de metri cubi de material lemnos.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Circul

    duminică, 07.05.2023 at 16:48

    Dacă se vrea cu adevărat un control, oprind camioanele cu busteni care trec prin Sebeș, nu ar exista depozit care sa preia materialul confiscat!!! Ce ziceți controlori, vă băgați?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax