Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trăsurile și tonetele mobile din Cetatea Alba Carolina, LICITATE în 3 mai. Prețuri între 30 și 500 de euro

Publicat

trasuri, cetate, pietonala, carute

Cele 13 trăsuri de epocă din Cetatea Alba Carolina, destinate comerțului stradal, vor fi scoase la licitație în data de 3 mai. Tot atunci se vor licita și cele 8 tonete mobile precum și mai multe spații din incinta Stadionului Cetate dar și în Oarda de Jos. Reamintim că un nou regulament de funcționare a spaţiilor comerciale mobile, „trăsurile” din Cetatea Alba Carolina, a fost aprobat în CL Alba Iulia și schimbările făcute nu îi favorizează deloc pe viitorii comercianți. Una din acestea este că în loc de 18 tonete, doar 13 vor mai fi scoase la licitație. De asemenea, personalul care va lucra la trăsurile din Cetate  va fi îmbrăcat în portul tradițional românesc sau de epocă.

VEZI: Fără fum, miros de mâncare și mai puține trăsuri în Cetatea Alba Iulia. 

Primaria municipiului Alba Iulia organizează licitație publică la sediul Primăriei, situat în Alba Iulia, str. Calea Motilor, nr.7, bl. S1, sc. E (vis-a-vis de BANCPOST ) în data de 03 mai 2018, ora 11.00, în vederea închirierii și vânzării unor imobile în municipiul Alba Iulia, după cum urmează :

Închiriază teren pentru amplasarea a 13 trăsuri de epocă, în scopul desfășurării de activități de comeț ambulant în Cetatea Alba Carolina- zona interioară a fortificației. Durta contractului este de 5 ani, iar suprafața de 12 mp/ locație.
Amplasamentele 6,7,8,9 sunt alocate pentru comercializarea produselor artizanale si lucrărilor de artă. Preț min de pornire pentru aceste trăsuri este 120Eur/lună.

Amplasamentele de la 1-5 și 10-13 sunt alocate pentru comerț ambulant, alimentație publică. Pentru acestea prețul de pronire este de 500Eur/lună.

Încheie contracte de închiriere pentru 8 tonete mobile, pe o durată tot de 5 ani. Prețul de pornire la licitație este de 30 euro pe lună pentru o tonetăȘase dintre aceste tonete vor fi cu destinație- alimentație publică și două tonete-punct informare mobil și vânzare suveniruri

În aceeași zi se închiriază spațiu în incinta Stadionului Victoria Cetate sub tribuna oficială partea stângă, în suprafață de 59,25 mp. Spațiul este destinat pentru birouri, iar perioada contractului este de 5 ani. Prețul de pornire este de 3,11 lei/mp/lună.

Se mai închiriază 7 spații în Oarda de Jos, str. Biruinței, nr.46 (spații administrative). Suprafața totală este de 98,86 mp, iar prețul de pornire de 3,11 mp/lună cu durata contractului de 10 ani.

Se asemenea primăria Alba Iulia  vine teren în Alba Iulia, str. Cetății, nr.2 în suprafață de 77 mp. Pret min =2.080 Eur cu TVA inclus
Vinde terenuri în Alba Iulia, str. Tribunalului, nr.3 în suprafață de 253 mp. Pret min =5.820Eur plus TVA

Înscrierea la licitație se face la spațiul Primăriei , Serv. Administrarea Domeniului Public și Privat situat in Alba Iulia str. Calea Motilor, nr.7, bl. S1, sc. E (vis-a-vis de BANCPOST ) în perioada 23-27 aprilie 2018, ora 12.00.
În caz de neadjudecare sau amânare a ședinței de licitație, aceasta se va repeta în 10 mai 2018.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax