Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trecere de pietoni din Alba Iulia, desființată dar folosită în continuare. Marcajul derutează oamenii

Publicat

Trecerea de pietoni desființată în urmă cu câteva săptămâni, în cartierul Ampoi 3 din Alba Iulia – Republicii cu Arieşului (în apropierea magazinului Dacia), continuă să deruteze trecătorii, din cauza dungilor albe care nu au fost șterse complet. În plus, este vorba despre obișnuința de a trece prin acel loc, de care țin cont, deocamdată, și șoferii. Un cititor Alba24 ne-a trimis fotografii în care se vede cum oamenii trec fără grijă pe fosta trecere de pietoni, iar șoferii opresc pentru a le da prioritate. Totuși, acolo există oricând riscul unui accident.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mihai Viteazu’

    vineri, 03.11.2017 at 16:31

    Este exact la fel si la trecerea de pietoni de la Mercur. In loc da puna naibii niste semne cu “ trecere de pietoni desfiintata” ei au vopsit cu negru zebrele de pe jos . Lucrare de 2 lei !

    • je

      luni, 06.11.2017 at 08:47

      Exact in spate la magazinul Agra din Cetate, pe strada Tulnicului care se ramifica catre Detunata, cand au trasat trecerile de pietoni, desi semnele de trecere de pietoni erau prezente, dungile nu au fost trasate. Poate au ramas fara vopsea. Ar fi bine sa vopseasca zebra si sa mai coafeze copacii din zona deoarece este o zona intensa de circulatie pietonala iar semnele nu se prea respecta si nici nu sunt prea viziblie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax