Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei bărbați prinși de polițiștii din Alba, în ultimele doă zile, beți la volan. Care dintre ei avea ce mai mare alcoolemie

Publicat

Trei bărbați din Alba s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși în ultimele două zile beți, la volanul mașinilor. Este vorbva despre un bărbat din Daia Română, altul Turda-Cluj și unul din Sâncel. 

La data de 16 august 2024, în jurul orei 11.50, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au depistat un bărbat de 56 de ani, din localitatea Daia Română, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Călărași, din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, La data de 16 august 2024, în jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Mureș au depistat un bărbat de 41 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Unirea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 august 2024, în jurul orei 18.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blaj au depistat un tânăr de 24 de ani, din localitatea Sâncel, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Cergău Mare, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate