Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TREI persoane REŢINUTE în urma percheziţiilor din Alba. Au prejudiciat trei firme de asigurare prin înscenare de accidente rutiere

Publicat

IMG_4938 În urma percheziţiilor şi audierilor de marţi, privind prejudiciul produs unor firme de asigurare prin înscenarea unor accidente rutiere, au fost reţinute trei persoane. Doi bărbaţi şi o femeie din Mihalţ, respectiv Alba Iulia sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Faţă de cele trei persoane – J.R.I, un bărbat de 33 de ani din Mihalţ, alt bărbat de 32 de ani din Alba Iulia şi o femeie de 34 de ani, tot din Alba Iulia – s-a propus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, tăinuire, fals în declaraţii, uz de fals. Miercuri, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: PERCHEZIŢII în Alba. Grup cercetat pentru ÎNŞELĂCIUNE în dauna unor firme de asigurare şi nerespectarea regimului de arme

Pentru una dintre cele trei persoane s-a dispus extinderea urmăririi penale şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, după ce, în cadrul percheziţiei domiciliare, au fost găsite o armă de vânătoare şi 64 de cartuşe pentru această armă , precum şi un pistol cu gaze cu 55 de cartuşe.

Din probele administrate până în prezent în cauză a rezultat că, în perioada anilor 2011-2012, un bărbat de 33 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba, a înscenat trei accidente rutiere în care au fost implicate maşini de lux, pentru care erau încheiate asigurări obligatorii şi Casco.

Pentru a induce în eroare autorităţile şi firmele de asigurare, J.R.I., a declarat că la volanul autoturismelor implicate în accidente se aflau alte persoane, aspecte confirmate de persoanele respective.

În acest fel, cei cinci au încasat, fără drept suma de 188.000 lei cu titlu de despăgubiri, în dauna a 3 societăţi de asigurare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax