Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: Trei răniți într-un accident produs pe DN1 în apropiere de Decea. Impact între două autoturisme

accident

Publicat

Trei persoane au fost rănite ușor într-un accident produs luni după-amiaza, pe DN1, în apropiere de localitatea Decea, pe sensul de mers dinspre Cluj-Napoca spre Alba Iulia.

Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Alba a anunțat că au fost implicate două autovehicule, traficul fiind îngreunat pe DN1, în zona amintită.

”În zona respectivă, circulația este dirijată alternativ; nu sunt valori mari ale de trafic” se arată într-un mesaj transmis de IPJ Alba.

UPDATE: Traficul rutier pe DN1 a fost reluat pe ambele sensuri, după aproximativ o oră.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, „în 24 septembrie, în jurul orei 17.15, pe Drumul Național 1, la kilometrul 419, în afara localităţii Decea, un bărbat de 53 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (curbă şi carosabil umed), a pierdut controlul asupra autoturismului şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Hunedoara.

În urma accidentului, o femeie de 50 de ani, din Ocna Mureş, pasageră în primul autoturism şi doi bărbaţi de 69 şi 47 de ani pasageri în cel de-al doilea autoturism au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Aiud, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba aduce în atenţia conducătorilor auto câteva recomandări pentru circulaţia în condiţii meteorologice nefavorabile, specifice toamnei:

Reduceţi viteza pe timp ploios! În condiţii de carosabil acoperit cu apă, în urma ploilor, specifice toamnei, poate să apară fenomenul de acvaplanare. De asemenea, distanţa de frânare creşte, iar riscul de derapaj în curbe este ridicat.

Folosiţi luminile de întâlnire și pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic!  În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers.

Înainte de efectuarea oricărei manevre, asiguraţi-vă temeinic!”

Citește și Imagini EXCLUSIVE: Noul model Dacia Logan? Autoturism camuflat, surprins la teste SECRETE pe Transalpina

Foto: Tractari Auto-Lir/Asistenta Rutiera 24/7

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax