Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei spitale din Alba primesc finanțare pentru aparatură și echipamente medicale în valoare de aproape 4 milioane de lei

Publicat

Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba, alocă aproape 4 milioane de lei pentru achiziția de aparatură și echipamente medicale necesare în trei spitale din județ.

Astfel, Spitalul Orășenesc Câmpeni primește finanțare pentru achiziționarea unui sistem de ultrasonografie modern (în valoare de 212.000 de lei).

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia primește finanțare pentru achiziționarea unui aparat de radioterapie digitală (în valoare de 700.000 de lei), respectiv pentru un computer tomograf de 128 de slice-uri (în valoare de 2.700.000 de lei).

De asemenea, Spitalul Orășenesc Abrud primește finanțare pentru achiziționarea unui aparat radiologic direct digital (în valoare de 300.000 de lei)

Astfel, alocarea bugetară pentru cele trei spitale este 3.912.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax