Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei tineri din Alba, arestați pentru că ar fi jefuit un bărbat. Tâlhărie la ceas de seară, pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

mascati politie noaptea 2
Trei tineri din Alba au fost arestaţi preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Aceştia sunt acuzați că au proffitat de starea de ebrietate a unui bărbat şi, prin violenţă, i-ar fi luat banii şi documentele.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de 3 tineri, de 18, 21 şi 37 de ani, din Alba Iulia, Hopârta şi Cugir, care sunt bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie.Acest lucru s-a întâmplat joi, 7 martie.

Vineri, 8 martie, cei trei au fost arestaţi preventiv de un complet al Judecătoriei Alba Iulia.

Ei sunt acuzați că în noaptea de 05/06 martie 2019, în timp ce se aflau pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, l-ar fi abordat pe un bărbat de 56 de ani, care se afla într-o stare avansată de ebrietate şi, prin violenţă, l-ar fi deposedat de portmoneul în care avea 350 de lei şi documente personale, precum şi de un ceas şi de un telefon mobil.

”Respinge, ca neîntemeiate, cererile de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpaţi. Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în dosarul de urmărire penală nr. 829/P/2019. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor V.A.M., H.G., V.M,N pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 08.03.2019 şi până la data de 06.04.2019, inclusiv”, se precizează în minuta deciziei de la Judecătorie. Cei trei au contestat măsura preventivă, dosarul urmând să ajungă la Tribunalul Alba.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax