Connect with us
Publicitate

CUGIR

Trei tineri din Cugir au furat sticle de whiskey și ciocolată dintr-un magazin și le-au dat la schimb pe etnobotanice

Publicat

Trei tineri din Cugir au fost condamnați pentru furt, de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, după ce au furat dintr-un magazin mai multe sticle de whiskey și ciocolată. Produsele pe care le-au furat, au declarat în timpul procesului că le-au dat la schimb pe etnobotanice. 

Pentru faptele lor, în data de 19 aprilie 2022, judecătorii din Alba Iulia i-au condamnat în primă instanță.

Cum au procedat

Potrivit motivării instanței, ”la data de 04 mai 2021, în jurul orei 19.23, inculpații s-au deplasat la magazinul din Cugir, de unde au sustras 2 sticle de whiskey marca Ballantines și 10 bucăți de ciocolată marca Milka. Apoi, în jurul orei 19.57, cei doi inculpați, însoțiți de această dată și de cel de al treilea tânăr au revenit la magazin, toți trei sustrăgând 3 sticle de whiskey marca J&B și patru sticle de whiskey marca Ballantines, cauzând astfel persoanei vătămate un prejudiciu total de 240,41 lei”, se arată în motivarea instanței.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat care a furat bani, dintr-un magazin din Alba Mall va rămâne nepedepsit. Motivul pentru care nu a putut fi identificat

Și prima dată, dar și a doua oară, tinerii au ascuns sticlele cu băutură sub haine. Aceștia au fost identificați pe baza imaginilor video surprinse de camerele montate în interiorul magazinului.

Cei trei și-au recunoscut faptele și au cerut să fie judecați doar pe baza problelor.

În timpul procesului, cei trei au declarat că au dat la schimb sticlele de băutură pe substanțe etnobotanice: ”bunurile astfel sustrase au fost date unei persoane neidentificate până în prezent, aceștia primind la schimb substanțe etnobotanice”, se mai arată în documentul citat.

Ce pedepse au primit

La data de 19 aprilie, unul dintre cei trei se afla încarcerat în Penitenciarul Aiud, iar pentru furtul din magazin a primit o amendă penală de 1500 de lei. Cel de al doilea a fost condamnat la o amendă penală de 1490 de lei, iar cel de al treilea tânăr la o amendă penală de 1340 de lei.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax