Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care a furat bani, dintr-un magazin din Alba Mall va rămâne nepedepsit. Motivul pentru care nu a putut fi identificat

Publicat

Procurorii din Alba Iulia au decis să renunțe la urmărirea penală, într-un caz de furt calificat, dintr-un magazin pentru animale situat în mall-ul ”Alba Mall”, din Alba Iulia. 

Furtul s-a produs în timpul pandemiei de COVID-19, iar în data de 20 aprilie 2022, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea de renunțare la urmărirea penală, cerere formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Motivul pentru care necunoscutul nu a putut fi identificat de către anchetatori este acela că purta pe față o mască chirurgicală, mască care era obligatorie în spațiile închise la acea dată.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr din Alba Iulia a comis 7 furturi într-o lună: A furat din Spitalul de Urgență, dintr-un cabinet medical sau din magazine

Mai exact, ”la data de 17 octombrie 2020, în jurul orei 11:27, o persoană necunoscută de sex masculin, având o mască chirurgicală pe față, a profitat de neatenția angajaților magazinului, din incinta centrului comercial Alba Mall și a sustras suma de 766 lei din sertarul casei de marcat.

Valoarea prejudiciului reclamat este de 766 lei, sumă cu care persoana vătămată a declarat că se constituie parte civilă în cauză. Până în prezent au fost efectuate toate verificările, însă nu s-au putut obține date sau informații care să conducă la identificarea autorului faptei”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, procurorii au cerut ca dosarul să fie închis, iar judecătorii au admis cererea acestora.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax