Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tribunalul Alba: Trei ani închisoare cu suspendare pentru un inculpat în dosarul grupului de traficanţi de migranţi destructurat de DIICOT Alba Iulia

Publicat

Tribunalul Alba l-a condamnat la pedeapsa de închisoare cu suspendare pe un inculpat în dosarul traficanţilor de migranţi specializat în transportul unor cetăţeni din Asia spre vestul Europei, grup infracţional destructurat de DIICOT Alba Iulia în ianuarie 2013. Ionuţ Roşu a primit trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 6 ani, după ce a recunoscut faptele în faţa instanţei.

“Condamnat inculpatul R.I. la pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 6 ani. Confiscat suma de 1.060 lei. Obligat inculpatul la plata sumei de 12493 lei cheltuieli judiciare”, se arată în soluţia pe scurt a Tribunalului Alba.

Reamintim că procurorii DIICOT Alba Iulia au trimis în judecată trei traficanţi de migranţi, care a format un grup infracţional specializat în transportul unor cetăţeni din Asia spre vestul Europei. Printre aceştia se află şi un cetăţean francez cu origine în Sri Lanka.

Citeşte mai multe detalii pe Anchete.Alba24.ro.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax