Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cale de atac în cazul lui Gregorian Bivolaru, la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia s-a aflat, luni, judecarea apelului declarat de procurori împotriva sentinţei penale a Tribunalului Sibiu prin care inculpatul Gregorian Bivolaru – fondatorul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) – era achitat de infracţiunile care i se reţin.

Gregorian Bivolaru era judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuală în formă continuată şi trafic de minori. Tribunalul Sibiu, prin sentinţa dată în 23.04.2010, a dispus încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală, act sexual cu un minor în formă continuată, tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.

Alături de acesta, mai sunt judecaţi alţi doi inculpaţi acuzaţi de săvârşirea infrcaţiunilor de corupţie sexuală în formă continuată, respectiv tentativă la infracţiunea de trafic de migranţi. Şi pentru aceştia, instanţa de la Sibiu a dispus încetarea procesului penal, ca urmare a intervenţiei prescripţiei răspunderii penale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au înaintat recurs împotriva hotărârii magistraţilor. Dosarul se află pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia, dar judecarea cauzei a fost amânată, în vederea citării corespunzătoare a uneia dintre părţile vătămate, pentru data de 28 februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax