Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Troc la limita legii: Un albaiulian şi-a dat la schimb maşina de lux pentru o alta furată

Publicat

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Alba au reuşit identificarea principalului suspect de comiterea mai multor infracţiuni în legătură cu înstrăinarea unui autoturism furat din Italia.

În aprilie 2011, oamenii legii au fost înştiinţaţi de către un bărbat din Alba Iulia în legătură cu faptul că, în urma unei înţelegeri anterioare, a efectuat un schimb de autoturisme cu un bărbat care i-a dat, în schimbul unui BMW X5, un automobil Audi A6 în legătură cu care, ulterior, a constatat că are seriile şi documentele de provenienţă contrafăcute. Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autoturismul Audi este furat din Italia.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Alba, cu sprijinul colegilor de la IPJ Timiş au identificat, luni, pe raza municipiului Timişoara, un autoturism BMW , aflat în posesia principalului suspect, F.C.M. (35 de ani), din municipiul Timişoara. Cele două autoturisme au fost indisponibilizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca BMW-ul să fie restituit păgubitului.

Suspectul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi tăinuire la furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Bărbat din Timișoara, reținut de polițiștii din Alba. A furat un Audi din Italia și l-a vândut unui albaiulian | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax