Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trufe în valoare de 91.000 de lei, găsite în mașina unui bărbat din Alba, de polițiștii din Neamț. Pentru ce a fost oprit

Publicat

Peste 53 de kilograme de trufe negre, în valoare de aproximativ 91.000 de lei, au fost găsite duminică, în urma unui control, în mașina unui bărbat din județul Alba. Polițiștii din Neamț l-au oprit pe șofer după ce acesta din urmă a circulat cu viteza de 97 km/h pe un sector de drum cu limita de 50 km/h. 

Polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat duminică, 10 octombrie, pe drumul național 12 C, în localitatea Ticoș Floarea, un bărbat, de 32 de ani, din județul Alba, care conducea un autoturism, cu 97 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit 53,58 de kilograme de trufe negre, pentru care cel în cauză nu deținea documente legale de proveniență, existând suspiciunea sustragerii acestora din fondul forestier național.

Trufele, în valoare de aproximativ 91.000 de lei, au fost ridicate de polițiști și predate specialiștilor din cadrul Direcţiei Silvice Neamţ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furtul oricăror produse specifice ale fondului forestier național, faptă prevăzută de Legea 46 din 2008.

sursa: IPJ Neamț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax