Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trupa The PuZzles sărbătorește 10 ani de existență printr-un concert aniversar la Alba Iulia. Ce surprize au pregătit

Publicat

Trupa The PuZzles sărbătorește 10 ani de existență printr-un concert aniversar  organizat vineri, 2 iulie, la Georgia Summer Lounge din Alba Iulia.

Băieții au pregătit un concert extraordinar cu invitați surpriză, lansare de piesă nouă, premieră de videoclip dar și un cooking show marca chef Adrian Truță.

Trupa The PuZzles s-a format în 2011, la inițiativa lui Robert Gavrilaș – vocea formației.

De-a lungul vremii trupa a primit în familie noi muzicieni, a continuat să evolueze și să bucure publicul pe plan local, dar și național, venind mereu cu idei și obiective noi.

Robert Gavrilaș – Lead vocal
Andrei Pârjol – Bass
Laur Făgădar – Drums
Călin Paraschiv – Guitar
Liviu Cernat – Violin
Andrei Cosma – Guitar
Răzvan Meseșan – Saxophone
Cristian Alexievici – Keyboards

De ce numele “The PuZzles”? Pentru că definește această familie de muzicieni: fiecare membru al trupei reprezintă o piesă de PuZzle, care prin propriul background în sfera muzicală, participă la crearea unui PuZzle meloman, sub influențe care se contopesc armonios pe aceeași scenă.

”Cu un mix de idei și stiluri muzicale, dar și de viață, diferite, împreună formăm imaginea unui show versatil care te lasă cu amintiri greu de uitat” spune Robert Gavrilaș.

Trupa The PuZzles abordează toate genurile muzicale (evergreen, jazz, cafe-concert, blues, vals, tango, pop-rock, rock’n roll, disco, dance, latino, etno, folclor, etc.) diversificând astfel show-urile pentru a fi pe placul tuturor și pentru a întreține atmosfera evenimentelor.

Pe lângă diversitatea genurilor muzicale abordate, The PuZzles și-a consolidat identitatea prin compoziții proprii:

Într-un alt univers, Rise and Shine, Hai să călătorim(feat Batique), Să uit de noi, Până la sfârșit (feat Alexa), E Crăciun, Ninge cu magie, iar vineri, 2 Iulie, la împlinirea a 10 ani de la formarea trupei The PuZzles, în cadrul Concertului Aniversar The PuZzles 10 ani, vom lansa piesa “Strigă”.

YouTube video

”De 10 ani scriem, cântăm și trăim cea mai frumoasă poveste iar oamenii fac parte din povestea noastră!
De 10 ani ne bucurăm împreună de evenimente speciale, de clipe memorabile, de muzică de calitate!

Fiecare spectacol, fiecare spectator, fiecare om cu care am cântat si am dansat, toate, ne-au ajutat să devenim un #ThePuZzlePerfect.

Iar pentru asta, vrem să le mulțumim! Îi așteptăm alături de noi, vineri, 2 Iulie, la Georgia Summer Lounge, pentru a sărbători împreună cei mai faini 10 ani!” a transmis Robert Gavrilaș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax