Connect with us
Publicitate

AIUD

Tudor Ionescu, de la Fly Project, a apărut pe panourile publicitare din Times Square. Este cetățean de onoare al Aiudului

Publicat

Tudor Ionescu, omul din spatele proiectului ”Fly Project” a ajuns pe cele mai mari panouri publicitare din lume. Chipul său a apărut pe panourile publicitare din Times Square, New York. 

Tudor este cetățean de onoare al Aiudului, din anul 2018. Acesta a locuit o perioadă în orașul din Alba, alături de bunici. 

Pe panourile publicitare din Times Square, Tudor a apărut alături de melodia ”Toca, Toca”, lansată în urmă cu mai bine de zece ani.

Este o melodie care a făcut înconjurul planetei și care a lansat și un trend în dansuri. Din 2013 și până în prezent, melodia a strâns pe YouTube
153,598,167 de vizualizări.


De la coregrafii pe ritmuri de zumba, la desene de tipul Anime, pe YouTube sunt zeci de video-uri cu melodia lansată de Fly Project. Spre exemplu un video are strânse în patru ani 18 milioane de vizualizări.

Tudor Ionescu a debutat alături de Dan Deneș, pe piaţa muzicală românească, în 2005 cu piesa Raisa, care a ajuns în topul clasamentelor muzicale din România. Formația a devenit populară prin piesele cum ar fi „Mandala”, „Goodbye”, „Musica” și „Back In My Life”.

În 2008, single-ul «Brasil» a ajuns în topul clasamentelor muzicale din România, Rusia, Grecia, Spania, Republica Moldova, Turcia, Olanda, Serbia.

În anul 2011 formația a fost nominalizată la MTV Europe Music Award for Best Romanian Act. De la fondarea sa până în prezent, formația a susținut peste 2.000 de concerte.

În toamna anului 2014, Fly Project câștigă premiul Best Dance, cu”Toca Toca”, iar premiul Border Breaker le revine pentru succesul lor internațional, la Romanian Music Awards.

Recent Fly Project a lansat o nouă melodie: Morenita, unde ritmurile de dans latino se îmbină cu stilul muzical al formației.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cornelia

    miercuri, 15.11.2023 at 20:14

    O fi mai tare in bani decat manelistii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax