Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tudor Pop, pilotul din Alba Iulia, își anunță participarea la etapa a 3-a a Campionatului Național de Super Rally, de la Deva

Publicat

După rezultatele excelente de la etapa cu numărul 2 a Campionatului Național de Super Rally, care s-a desfășurat la Alba Iulia, Tudor Pop încearcă să țină ștacheta sus pentru orașul său natal și la următoarea etapă a CNSR.

„Voi participa la toate cele patru etape ale Campionatului Național de Super Rally, iar obiectivul meu și al echipei mele este unul clar: să creștem ritmul!

Îmi doresc să repet performanța de la Alba Iulia și să mă clasez din nou pe podium la clasele la care particip”, a declarat Tudor Pop pentru Alba24.

La finalul etapei a doua, cea de la Alba Iulia, Tudor s-a clasat pe locul 3 la clasa 2 și 2b, obținând un timp de invidiat: 3:35.1. Vezi AICI toate rezultatele etapei.

Rezultatele bune de la Raliul Alba Iuliei au determinat Primăria Municipiului Alba Iulia, prin intermediul Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia să îl susțină pe Tudor și la următoarele etape din cadrul CNSR, prin programul „Sportul pentru toți”.

Vezi și: VIDEO REPORTAJ Am fost în mașina de raliu a pilotului Tudor Pop din Alba Iulia. Senzații extreme, adrenalină, viteză și cai putere

„În sezonul 2023 am debutat acasă la Alba Iulia, pornind încrezător în acest sezon și, cu ajutorul domnului Primar Gabriel Plesa și al CSM Unirea Alba Iulia dar și a partenerilor care ni s-au alăturat pe acest drum, vom fi prezenți la toate etapele din Campionatul Național de Super Rally, dar nu numai.

Până una alta, pregătim mai multe surprize pentru mai târziu dar cu siguranță le veți afla la momentul potrivit. Deocamdată vă spun doar atât: NE VEDEM LA Deva in perioada 30 Iunie – 1 Iulie”, a transmis Tudor urmăritorilor săi pe pagina sa personală de Facebook.

Înțelegerea inițială dintre CSM și pilotul albaiulian era de a-l susține financiar pe acesta doar în vederea participării la Alba Iulia Super Rally, urmând ca ulterior colaborarea să se încheie.

Următoarea etapă a CNSR se va desfășura în perioada 30 iunie – 1 iulie, la Deva, iar traseul, deși încă nu a fost anunțat oficial, se pare că va fi amenajat în zona statuii lui Decebal din centrul orașului.

Următoarele etape ale CNSR vor avea loc la Timișoara, Craiova și București.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax