Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tudorel Toader vine la bilanțul Curții de Apel Alba Iulia, instanța care va judeca procesul privind revocarea lui Lazăr

Publicat

tudorel toader 3

Ministrul Justiției, Tudorel Toader va participa joi 21 februarie, la Ședința Adunării Generale a judecătorilor Curții de Apel Alba Iulia.

Potrivit agendei publicate pe site-ul Ministerului Justiției, acesta va participa la bilanțul instituției din Alba Iulia.

”Joi, 21 februarie 2019 – Participare la Ședința Adunării Generale a judecătorilor Curții de Apel Alba Iulia, în cadrul căreia va fi dezbătut raportul de activitate al instanței pe anul 2018 (sub rezerva apariției unor evenimente neprevăzute în agendă)” se arată în programul ministrului Tudorel Toader.

Participarea acestuia la bilanț are și o conotație simbolică având în vedere că Alba Iulia este orașul procurorului general Augustin Lazăr, principalul opozant al ministrului în ceea ce privește politica justiției din România.

De remarcat ar mai fi că la Curtea de Apel Alba Iulia se va judeca procesul dintre cei doi, legat de revocarea lui Augustin Lazăr din funcția de Procuror General, solicitată de ministrul Tudorel Toader.

CITEȘTE ȘI: Tudorel Toader a câștigat o luptă în războiul revocării lui Augustin Lazăr. Procesul se mută de la Alba la București

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax