Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Turişti accidentaţi pe pârtia de la Arieşeni: O adolescentă de 16 ani şi un tânăr de 30 de ani, răniţi şi transportaţi la spital

Publicat

Distracţia pe pârtia de la Arieşeni a avut urmări nefericite pentru doi turişti aflaţi la schi în Munţii Apuseni. O adolescentă de 16 ani şi un tânăr de 30 de ani au suferit leziuni grave după ce s-au accidentat pe pârtie.

Incidentele s-au petrecut duminică, în jurul amiezii, pe pârtia mare de la Arieşeni, în condiţiile în care zăpada a fost îngreunată de precipitaţiile sub formă de ploaie.

În primul caz, o fată de 16 ani din Arad a fost transportată cu Ambulanţa la un spital din Bihor, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut cu placa de snowboarding. Din primele informaţii, ar fi suferit o fractură de bazin. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00.

Pe aceeaşi pârtie, două ore mai târziu, un tânăr de 30 de ani din Salonta, aflat la schi cu prietenii, a suferit o entorsă la genunchi. A ajuns şi el la spital, pentru diagnosticarea completă a leziunii.

În cele două cazuri semnalate pe pârtia de la Arieşeni au intervenit pentru recuperarea răniţilor de pe pârtie şi acordarea primului ajutor jandarmii montani din Alba şi echipa „Salvamont”.

De altfel, duminică, pe pârtiile din staţiune s-au petrecut mai multe accidente la schi, însă turiştii implicaţi au suferit răni mai uşoare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Georgel

    duminică, 20.01.2013 at 18:44

    Stiam ca de asemenea cazuri pe partie se ocupa Salvamont.Jandarmeria sa isi vada de ordinea publică si de amenzile lor! Nici macar nu au competenţa să furnizeze informaţii medicale. Ar fi bine sa îşi vadă de treaba lor jandarmii!!!!

    • Amalia

      marți, 22.01.2013 at 11:37

      Daca ai fi cazut tu , nu cred ca ti-ar fi pasat cine te salveaza….

  2. Amalia

    marți, 22.01.2013 at 11:40

    Arieseniul nu mai e de mult ce a fost… , a ramas doar renumele. Investitii 0 in ultimii ani. Celor ce vor sa se bucure de zapada in conditii optime le recomand statiunea Straja – Hunedoara. Sunt mai multe partii de schi – cred ca 6 , de dificultati si marimi diferite , fiecare are teleschi si mai multe sunt luminate si pot fi folosite si seara , chiar si noaptea cand organizatorii permit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax