Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Turişti blocați de o viitură în Cheile Râmeţului. Echipaje Salvamont Alba au intervenit pentru recuperarea acestora

Publicat

Şapte persoane, între care se află și doi copii au fost blocaţi de o viitură, luni seara, în Cheile Râmeţului. Echipaje de salvatori intervin pentru recuperarea acestora.  A fost cod portocaliu de vreme rea în zona respectivă și a plouat torențial.

UPDATE: Potrivit reprezentantului Salvamont Alba, Lucian Forda, două echipaje din Alba și Aiud intervin în zonă pentru recuperarea persoanelor respective. Este vorba de un grup de cinci persoane, trei adulți și doi minori, care au fost surprinși de viitură și au rămas blocați în zona Brâna Caprei.

Alte două persoane, cetățeni germani, au rămas blocate pe versantul opus. Cele două echipe de salvamontiști au plecat în căutarea turiștilor, din două puncte opuse.

Update2, ora 23:00. Grupul de cinci turisti a fost gasit de echipjele Salvamont. La această oră sunt căutați ceilalti doi turiști germani, blocati pe versantul opus de Brâna Caprei.

Update3 ora 24.00: Și cei doi turisti germani au fost recuperati de salvamontiști.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax