Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Turiștii aflați în sudul litoralul românesc nu vor putea intra vineri în apă. Steagul roșu, arborat din cauza curenților puternici

Publicat

Steagul roșu a fost arborat pe litoral de către salvamari vineri, pentru a patra zi consecutiv, din cauza curenților puternici. Astfel, turiștii care se află în stațiunile din sudul litoralului românesc nu vor putea intra în apă.

Steagul roșu a fost arborat în stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun – Olimp, Venus, Mangalia și Saturn, scrie G4Media.ro.

În condițiile unei mări agitate cu curenți puternici, șase turiști au decedat înecați, luni, 14 august, pe litoralul românesc.

Dintre acestea, patru persoane s-au înecat doar în stațiunea Mamaia. Trei persoane au fost scoase inconștiente din mare și nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Este vorba despre 3 bărbați, de 34, 43, respectiv 46 de ani. O a patra persoană, tot bărbat, a decedat mai târziu, la spital.

Citește și Turiștii nu mai au voie să intre în mare, pe litoralul românesc. Gropile de lângă mal și curenții rip, capcane pentru aventurieri

În aceeași zi, un alt bărbat a murit în stațiunea Venus. Este vorba despre un bărbat de 65 de ani căruia i s-a făcut rău în apă. El a fost scos din mare inconștient și declarat decedat.

Tot luni, militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit în Costinești, după ce mai mulți martori au povestit că au văzut un bărbat în pericol de înec. Nu a fost găsit, însă după ce căutările au fost reluate marți, bărbatul a fost scos la mal și a fost declarat decedat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax