Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UAB a deschis licitația pentru reabilitarea unei clădiri ce va deveni Centru de învățământ și cercetare multidisciplinară

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a deschis în această săptămână licitația pentru execuția unor lucrări de reabilitare a unui centru de îmvățământ și cercetare multidisciplinară, în cadrul instituției. Valoarea estimată a contractului depășește 10 milioane de lei. Firmele interesate de a depune o ofertă pentru a obține acest contract se pot adresa la Registratura UAB, până în 17 decembrie 2012, ora 10.00.

„În anul 2010 s-a elaborat proiectul pe baza căruia a fost obținută autorizația de construire în vederea execuției lucrărilor de reabilitare a clădirii corp <H> prin reconversia acesteia într-un centru de cercetare multidisciplinară care să includă săli de curs, săli de seminarii și laboratoare etc. Obiectivul acestui centru îl constituie extinderea și îmbunătățirea infrastructurii de educație, în condiții de creștere a accesibilității la un proces educațional și de cercetare la standarde europene, cu efecte pozitive asupra procesului de educație care se desfășoară în cadrul Universității <1 Decembrie 1918> Alba Iulia”, se menționează în documentația de licitație.

Clădirea care va fi renovată și transformată în Centru de Învățământ și cercetare multidisciplinară este Corp “H”, amplasat în Alba Iulia, str. Al. Sterca Şuluţiu (fosta str. Romană), nr. 3, în incinta Universităţii “1 Decembrie 1918”. În anul 2004, obiectivul a fost preluat de la MApN cu drept de administrare şi până în prezent nu a primit o funcţiune, fiind înregistrat sub denumirea corp “H”. Clădirea se află în interiorul zonei construite protejate, de interes naţional, situl urban “Cetatea Alba Iulia”.

Prin execuţia lucrărilor de reabilitare se are în vedere amenajarea unui Centru de învăţământ şi cercetare multidisciplinară, care să cuprindă laboratoare, săli de seminarii, săli de cursuri adecvate procesului de învăţământ care se desfăşoară în cadrul Universităţii “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Lucrările vor fi finanțate din bugetul de stat, iar termenul de execuție a lucrărilor este de 5 ani. Criteriul de atribuire a licitației este prețul cel mai mic, iar una dintre condițiile de participare este ca firmele să fi avut, în ultimii trei ani, o cifră de afaceri de cel puțin 20. 121.340 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax