Connect with us
Publicitate

AIUD

Ultramaratonistul aiudean Levente Polgar, invitat să participe la o competiție extremă de alergare montană, în Malaezia

Publicat

Ultramaratonistul aiudean Levente Polgar a fost invitat să participe la competiția The North Face Malaysia Mountain Trail Festival 2023, ce va avea loc în perioada 2 – 5 noiembrie, la Esplanade, Taiping, Perak, Malaezia de Vest.

În cadrul concursului, alergătorii vor parcurge trasee neamenajate prin junglă. Cei înscriși la cursele Vertical Kilometer (VK), Ultra Challenge 50 km și Ultra-Trail Challenge 100 km vor traversa rezervații virgine din Taiping.

Diferențele de nivel pe care le vor parcurge sportivii vor fi de 1000 de metri pentru cursa VK (putin peste 5 km), 350 m pentru cursa – 13 km, 1360 m pentru cursa – 25 km, 2960 m pentru cursa – 50 km și 5330 m pentru cursa – 100 km.

Citește și Ultramaratonistul Levente Polgar, prima persoană cu o infirmitate care a terminat cursa de alergare montană extremă TOR330 în Alpi

Levente Polgar intenționează să participe la cursa de 100 de km, însă deocamdată caută resurse pentru a se putea înscrie.

Competiția va oferi fiecărui sportiv șansa de a experimenta diferite trasee în jurul Grădinilor Lacului Taiping și a emblematicului deal Maxwell.

Vertical Kilometer (VK) este singura cursă VK de acest gen din Malaezia. Provocarea VK este o provocare contra cronometru, în care alergătorii vor parcurge până la 1000 m diferență de nivel în puțin peste 5 km distanță.

Cursa 13 km, de 13 km, este „Freshman Run”, adică se potrivește cel mai bine începătorilor.

Cursa 25 km, de 25 km, are un traseu ondulat, cu urcări și coborâri și se potrivește cel mai bine cu sinonimul „Ball Breaker”.

De asemenea, competiția North Face Malaysia Mountain Trail va avea două trasee de Ultra Challenges, și anume 50 km Ultra Challenge și 100 km Ultra-Trail Challenge.

sursa foto: Malaysia Mountain Trail Festival

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax