Connect with us
Publicitate

CUGIR

UM Cugir investește 4,3 milioane de euro într-un utilaj de forjat țevi de armă, pentru mitraliere grele și tun de aviație

Publicat

Uzina Mecanică Cugir investește 4,3 milioane de euro într-un utilaj de forjat țevi de armă la rece, pentru mitraliere calibru 12,7 x 108 mm, 12,7 x 99 mm (.50) și 14,5 x 114 mm pe tripod și tun de aviație calibrul 23 mm.

S Uzina Mecanică Cugir SA a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția unei mașini de forjat țevi la rece.

Valoarea totală estimată este de 20.580.000 de lei.

Potrivit caietului de sarcini, utilajul trebuie să fie capabil să creeze prin forjarea radial la rece interiorul țevilor de armă pornind de la un semifabricat circular în secțiune. Mașina trebuie să funcționeze în mod automat, inclusiv echipamentele suplimentare. 

Utilajul trebuie să aibă o magazie de alimentare (încărcare), semifabricatele putând fi încărcate manual în această magazie. Din magazia de încărcare, transferul semifabricatului în zona și poziția de lucru trebuie făcută automat, mecanizat (din magazia de alimentare, robotul de alimentare trebuie să preia semifabricatul și să îl poziționeze în poziția de lucru). Semifabricatul trebuie să fie forjat în continuare cu un program dinainte elaborat. După terminarea procesului de forjare, piesa rezultată trebuie transferată într-o magazie de descărcare, iar utilajul trebuie să fie capabil să de a relua ciclul următor (ciclul de fabricație al următoarei piese).

Mașina de forjat trebuie să fie capabilă să forjeze interiorul țevilor pentru următoarele produse:

  • interior țeavă calibrul 12,7 x 99 mm (.50), partea ghintuită la cote finale, camera cartușului la cote finale
  • interior țeavă calibru 12,7 x 108 mm, partea ghintuită la cote finale, camera cartușului nefinisată
  • interior țeavă calibrul 14,5 x 114 mm, partea ghintuită la cote finale, camera cartușului nefinisată
  • interior țeavă calibrul 23 mm, partea ghintuită la cote finale, camera cartușului nefinisată

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax