Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un adolescent din Cugir, trimis din nou în judecată pentru tâlhărie. A bătut un bărbat și i-a furat banii din buzunar

Publicat

politie mascati

Un tânăr din Cugir își ”petrece” adolescența prin sălile de judecată și în închisoare. S.M., a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, după ce a bătut și furat 1.300 de lei din buzunarul unui bărbat.

Tânărul are pe numele său mai multe dosare penale pentru furt și tâlhărie, ba chiar și condamnări.

Potrivit procurorilor de la Judecătoria Alba Iulia, în data de 11 iulie 2019 a fost eliberat după ce a i-au fost aplicate măsuri educative privative de libertate pentru mai multe fapte penale.

Însă, întors în libertate, tânărul a recidivat. Potrivit magistraților, ”în data de 17 octombrie, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe strada Serelor din oraşul Cugir, după o înţelegere prealabilă cu minorul (..), prin folosirea violenţei fizice, inculpatul S.M. i-a sustras persoanei vătămate suma de 1.300 lei pe care aceasta o avea în buzunarul de la spate al pantalonilor” se arată într-un extras de rechizitoriu întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Aceștia mai menționează că ”inculpatul a mai comis fapte de natură penală în timpul minorităţii, respectiv infracţiuni de furt calificat şi tâlhărie calificată, pentru care i-au fost aplicate măsuri educative privative de libertate, fiind liberat la data de 11.07.2019”.

Pentru tâlhăria din 17 octombrie, adolescentul a fost arestat preventiv, iar în data de 8 noiembrie a fost trimis în judecată.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, dar momentan nu a primit un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax