Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat a ajuns beat cu salvarea la spitalul din Sebeș și a plecat cu un aparat medical. Unde au găsit polițiștii obiectul furat

Publicat

Un bărbat care fost dus beat cu salvarea la Spitalul din Sebeș a plecat din unitatea medicală cu un aparat de nebulizare. După ce polițiștii l-au identificat a doua zi de la furt pe hoț, aceștia au mers la domiciliul său. 

Când l-au întrebat unde este aparatul furat, bărbatul i-a dus la o groapă din spatele casei.

Câteva luni mai târziu de la data comiterii faptei, în data de 19 octombrie 2023, bărbatul a fost trimis în judecată pentru furt.

Modul în care acesta a acționat a fost detaliat de magistrații Judecătoriei Sebeș, în motivarea instanței. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Adus cu salvarea la Spitalul din Sebeș

Bărbatul a ajuns în unitatea medicală în noaptea de 7 martie 2023. Acesta era beat și avea nevoie de îngrijiri medicale.

După ce a fost scos din salvare, a fost pus pe o targă. La un sfert de oră, în jurul orei 23.18, bărbatul este surprins de camerele video ale spitalului cum pleacă din Secția de Primiri Urgențe cu un aparat în mână, acoperit de o geacă.

În fapt, bărbatul furase un aparat de nebulizare.

În fața anchetatorilor acesta a declarat că a crezut că este un aspirator și l-a furat pentru că avea nevoie de el acasă. După ce a ajuns acasă bărbatul a ascuns aparatul într-o groapă din spatele casei.

Nebulizatorul a fost luat de polițiști din groapă și restituit spitalului din Sebeș.

Bărbatul va fi acum judecat pentru furt calificat, de magistrații Judecătoriei Sebeș.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax