Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat a amenințat că omoară un primar din Alba cu o drujbă, o mătură, o tigaie și cu o cratiță. De la ce a pornit totul

Publicat

Un bărbat care l-a amenințat pe primarul din Ponor, liberalul Petruț Bujor, a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Primarul a fost amenințat cu moartea de către bărbatul în cauză, care a luat în mână, pe rând, o cratiță, o tigaie, o mătură și pe urmă o drujbă. Totul a început când primarul a mers la  școala din Geogel pentru a-l evacua din incinta unității de învățământ, în care locuia ilegal.

În data de 28 iulie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și va merge la judecată.

”Inculpatul din decembrie 2020 a ocupat și locuit ilegal în incinta Școlii cu clasele I- IV din Geogel. În vara anului 2021 inculpatul a fost evacuat din incinta școlii și a fost schimbată yala de la ușa de intrare, însă acesta a spart un geam a pătruns din nou în interiorul școlii și a continuat să locuiască acolo. La data de 03.12.2021 , în jurul orei 11.00, primarul comunei Ponor persoana vătămată, împreună cu alte persoane din cadrul primăriei au mers, de a lua soba ( bunuri ce nu aparțineau inculpatului ) și a scoate obiectele inculpatului din incinta clădirii.

CITEȘTE ȘI: Un primar din Apuseni, amenințat cu moartea de un bărbat care locuia ilegal într-o școală. Ce s-a întâmplat

După aproximativ 10 minute de când au ajuns , a venit inculpatul care i-a adresat injurii persoanei vătămate, precum și amenințări cu moartea și cu acte de violență, folosind diferite expresii între care „ dacă duci ceva de aici te omor , „ te omor „ îți fac facerea „ de mine nu scapi”, luând diverse obiecte în mână (mătură, o cratiță, tigaie) amenințând că-l lovește cu ele, la un moment dat ieșind pe hol de unde a luat o drujbă pe care o agita adresându-i amenințări primarului că-i taie gâtul, fiind scos afară din incinta școlii de martorii ce o însoțeau pe persoana vătămată și totodată fiind anunțată poliția.

Deși la un moment dat s-a calmat, ulterior, când au ajuns polițiștii la fața locului , inculpatul a fugit de la școală la un grajd din apropiere, și din nou a amenințat-o cu moartea pe persoana vătămată, de mai multe ori , luând la un moment dat o furcă în mână, spunându-i că bagă furca în persoana vătămată, afirmând că-i este indiferent că va merge la pușcărie”, se arată în motivarea instanței, document disponibil pe rejust.ro.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax