Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un primar din Apuseni, amenințat cu moartea de un bărbat care locuia ilegal într-o școală. Ce s-a întâmplat

Publicat

Primarul din Ponor, liberalul, Petruț Bujor, este parte vătămată într-un dosar de ultraj. Mai exact, primarul a fost amenințat de un bărbat care locuia ilegal în incinta școlii din Geogel. 

Infracțiunea se încadrează la ultraj, deoarece primarul are statut de funcționar public. Faptele de amenințare s-au petrecut în iarna lui 2021, au declarat pentru alba24.ro, reprezentații Judecătoriei Aiud. 

Mai exact, bărbatul statea ilegal în școala din Geogel și la un moment dat a fost evacuat din clădire, iar muncitorii primăriei au schimbat yala.

Însă, bărbatul nu s-a lăsat, a spart un geam de la școală și a intrat iar în clădire. În data de 3 decembrie 2021, primarul alături de mai mulți angajați au mers în incinta școlii pentru a scoate afară niște bunuri.

La scurt timp a apărut și inculpatul din dosar, B.V.Nicolae care a început să îl amenințe cu moarte și să îl înjure pe primar.

Drept urmare, pe numele său a fost deschis un dosar penal, iar în data de 28 iunie 2022, bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj.

Petruț Bujor, condamnat la închisoare cu amânare pentru că a condus beat, după ce a ”consumat câteva pahare de vin chiar în primărie”

Primarul din Ponor a fost și el inculpat într-un dosar care s-a soluționat definitiv, pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, în luna martie a anului 2021. Petruț Bujor a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu amânare după ce a fost prins beat la volan.

Pedeapsa a venit în urma unui acord de recunoaștere a vinovăției, acord care inițial a fost respins de magistrații Judecătoriei Aiud, dar la instanța superioară, situația s-a schimbat și acordul a fost acceptat.

CITEȘTE ȘI: Primar din Alba, condamnat după ce a fost prins beat la volan. A consumat ”câteva pahare de vin” chiar în primărie

Potrivit magistraților din Aiud, Petruț Bujor a consumat băuturi alcoolice chiar la locul de muncă, mai exact în primăria comunei Ponor.

La vremea respectivă, Petruț Bujor a declarat pentru alba24.ro că a consumat ”câteva pahare de vin”.

Momentan dosarul de ultraj, înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud, nu a primit un prim termen de judecată.

sursă foto: captură ecran Google Maps.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax