Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care a făcut o tâlhărie în Alba Iulia, arestat la Sibiu după ce a violat și bătut două fete

Publicat

mascati politie noaptea

Un tânăr de 28 de ani care a tâlhărit în 10 noiembrie un bărbat din Alba Iulia și a fost plasat sub control judiciar de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, a comis o faptă mult mai brutală. Acesta a violat și tâlhărit două fete din Sibiu.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, au transmis că în data de 28 noiembrie, bărbatul a intrat în apartamentul unde locuiau două tinere de 23 și 24 de ani, le-a amenințat cu un cuțit, le-a violat și le-a furat aproape 2.900 de lei, după care s-a făcut nevăzut.

După faptele comise, acesta a mers într-un alt apartament unde a încercat să facă același lucru, cu o altă tânără, dar a fost oprit și imobilizat de un alt bărbat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, bărbatul se numește F. I. Cristian.

Jurnaliștii de la oradesibiu.ro, susțin că cele două fete violate, ar practica prostituția în județul Sibiu, iar tânărul le-a găsit pe un site de profil.

De asemenea, jurnaliștii sibieni mai spun că bărbatul care l-a imoblilizat pe tânăr, este de fapt ”peștele” celei de a treia fete pe care Cristian a amenințat-o cu un cuțit și pălmuit-o.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au mai declarat pentru alba24.ro, că tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile la Sibiu.

În Alba Iulia, acesta este cercetat într-un caz de tâlhărie, în care a bătut un bărbat și i-a furat bijuterii de aur, 300 de lei și 200 de euro.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 noiembrie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 28 de ani, din comuna Cristian, judeţul Sibiu, ce este bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie.

CITEȘTE ȘI: Tâlhărie la Alba Iulia. Bărbat reținut după ce a agresat fizic un alt bărbat și i-a luat bani și bijuterii din casă

Se pare că, în noaptea de 09/10 noiembrie 2019, bănuitul, în timp ce se afla la locuința persoanei vătămate, un bărbat de 42 de ani, din municipiu, l-ar fi agresat fizic, după care i-ar fi sustras bijuterii din aur, 300 de lei și 200 de euro.

 La Alba Iulia cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax