Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care a furat aproape 3000 de euro dintr-o casă din Blaj, judecat după doi ani. Știa unde sunt ascunși banii

Publicat

De cele mai multe ori hoții acționează la pont. Știu că într-o locuință se află sume de bani sau obiecte de valoare. Este și cazul unui bărbat care a comis un furt la Blaj, în 2021, dar judecata va începe la sfârșitul anului 2023.

Cel mai probabil o decizie în cazul său va veni în anul 2024.

Bărbatul care a știut unde sunt ascunși banii într-o casă ca fi judecat pentru furt calificat, la mai bine de doi ani de la comiterea sa.

În data 17 noiembrie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Suma pe care a bărbat-o a furat-o nu este una mică. Acesta s sustras aproape 3000 de euro.

De asemenea acesta știa și unde se afla banii ascunși în casă.

Modul în care acesta a acționat este descris de procurori, într-o motivare de instanță, de pe rolul judecătoriei Blaj.

Potrivit procurorilor, „în data de 18 octombrie 2021 în jurul orei 21.00, pe timp de noapte, a pătruns în curtea imobilului, prin locul unde urma să fie montată poarta, a intrat în casă pe ușa închisă dar neasigurată cu cheia, iar dintr-o cameră, a sustras suma de 2700 de euro aflați sub perna de pe pat, bani ce îi aparțineau persoanei vătămate”, se arată în motivarea instanței.

Momentan, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și va fi judecat pe rolul Judecătoriei Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax