Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care avea nevoie de bani a intrat în magazinul Kaufland din Alba Iulia și a ieșit cu rucsacul plin. Ce a reușit să fure

Publicat

Un bărbat din județul Mureș a fost suspect într-un caz de furt care a fost documentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Acesta  a intrat în magazinul Kaufland din Alba Iulia și a ieșit cu rucsacul plin de bunuri în valoare de peste 700 de lei. 

După ce a fost, prins bărbatul a motivat că avea nevoie de bani pentru a ajunge în localitatea în care își are domiciliu, satul Idiciu din județul Mureș.

Fapta s-a petrecut în luna martie a anului 2023.

După ce reprezentații magazinului și-au recăpătat prejudiciul, aceștia nu au mai avut pretenții și au renunțat la acuzații.

În data de 21 septembrie, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o decizie în dosar.

De asemenea motivarea a devenit publică pe portalul Consiliului Superior al Magistraturii.

”În data de 05.03.2023, în jurul orei 17:14, suspectul, în timp ce se afla în incinta supermarketului Kaufland a sustras patru sticle de băuturi alcoolice marca pe care l-a introdus în ghiozdanul pe care îl avea asupra sa și a trecut de linia caselor de marcat fără a achita contravaloarea acestora, cauzând astfel un prejudiciu în cuantum de 775,60 lei.

S-a arătat că fiind audiat în cauză, suspectul a arătat că a sustras cele 4 sticle deoarece dorea să le vândă pentru a obține bani cu care să ajungă în localitatea de domiciliu.

S-a mai arătat că prejudiciul cauzat, în cuantum de 775,60 lei, a fost recuperat integral, motiv pentru care persoana vătămată Kaufland a precizat că nu se constituie parte civilă în cauză”, se arată în motivarea instanței.

Pentru că magazinul nu a mai vrut să fie parte în dosar și deoarece prejudiciul a fost recuperat, procurorii au cerut închiderea dosarului.

Magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea acestora, iar dosarul a fost închis. Drept urmare bărbatul a scăpat de orice acuzație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax