Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat care și-a umplut ruscacul cu ciocolată, pate și cafea, într-un magazin din Aiud, judecat pentru furt. Paguba produsă

Publicat

Un bărbat care a plecat cu un rucsac plin cu produse dintr-un magazin din Aiud, pe care nu le-a plătit va ajunge în fața magistraților din oraș. 

După aproape un an de la comiterea faptei judecătorii au admis rechizitoriul procurorilor. La data de 1 noiembrie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, iar bărbatul va fi judecat pentru furt. 

Paguba produsă de acesta, este una relativ redusă: suma de 242 de lei.

Mai exact, într-un rucsac, bărbatul a băgat mai multe bucăți de Snickers, câteva cutii de pate vegetal, deodorant și mai multe pachete de cafea.

Potrivit motivării instanței, ”s-a reţinut că, la data de 14.12.2022, în jurul orelor 16:30, inculpatul a sustras dintr-un magazin: cinci bucăți Snickers, șase paste vegetale, șase deodorante Mennen, două bucăți cafea decafeinizată și alte două două bucăți cafea, pe care le-a ascuns într-un rucsac, cauzând un prejudiciu în cuantum de 242,55 lei”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, bărbatul va fi judecat de magistrații Judecătoriei Aiud, pentru furt. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax