Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unde ascundea un bărbat din Alba Iulia, pachetele de cafea pe care le fura dintr-un magazin Profi. Ce au decis judecătorii

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost cercetat timp de aproape un an pentru furtul a trei pachete de cafea dintr-un magazin Profi din oraș. 

Furtul, unul cu repetiție pe parcursul unei zile s-a petrecut în data de 9 ianuarie 2023. 

Zece luni mai târziu, în data de 31 octombrie, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au luat o decizie în acest caz.

Este vorba despre trei furturi comise de bărbat într-o singură zi, iar ținta acestuia era doar un sigur tip de cafea Jacobs Kronung de 500 de grame. Acesta lua pachetul de cafea de pe raft și și-l băga în pantaloni.

După două furturi reușite, la cea de a treia intrare în magazin, bărbatul a fost oprit de o angajată.

Motivarea instanței a fost făcută publică și în ea este relatat modul în care bărbatul sustrăgea pachetele de cafea.

Potrivit documentului, în jurul orei 12:11,numitul se afla în incinta supermarketului Profi și a luat de pe raft un pachet de cafea marca Jacobs Kronung de 500 G în valoare de 38,59 lei, pe care l-a introdus în interiorul pantalonilor și a părăsit magazinul fără să achite contravaloarea acestuia.

Apoi, în jurul orei 13:29 s-a deplasat din nou la același magazin, de unde, folosind aceeași metodă, la ora 13:29 a sustras încă un pachet de cafea.

Ulterior în jurul orei 16:46, susnumitul s-a deplasat din nou la același magazin unde a luat de pe raft un pachet de cafea și la introdus în interiorul pantalonilor cu intenția de a părăsi magazinul fără să achite contravaloarea acestuia, însă a fost oprit de către angajata magazinului.

În data de 31 octombrie 2023, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au decis închiderea dosarului deoarece fapta bărbatului a fost una minoră, paguba a fost recuperată, iar continuarea anchetei ar fi costat prea mult.

Decizia a fost definitivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax