Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat de 31 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal, după ce a condus un autoturism cu numere provizorii expirate

Publicat

politie

Un bărbat de 31 de ani din Alba Iulia, a fost prins de polițiști, vineri, în timp ce conducea un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare expirate, pe șoseaua de ocolire a municipiului. În prezent este cercetat pentru comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

Vineri, în jurul orei 11.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control a traficului rutier, au oprit pentru control pe șoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, un autoturism care circula cu numere provizorii, condus de Ion O. de 31 de ani, din municipiul Alba Iulia.

Cu ocazia verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 03.01.2014, fapt pentru care în cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, faptă pedepsită de art. 85 alin.1, din OUG/195/2002.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax