Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat de 72 de ani, victima unei arderi necontrolate în localitatea Valea Vinţului

Publicat

Un bărbat de 72 de ani a fost găsit fără viaţă, vineri, în jurul amiezii, în localitatea Valea Vinţului, lângă Vinţu de Jos. Din primele informaţii, acesta a fost surprins de flăcările produse de incendiul la un teren din zonă, căruia chiar el i-a dat foc.

Oamenii legii au efectuat cercetări pentru stabilirea condiţiilor exacte în care s-a produs incidentul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, bătrânul plecase de joi seara de la domiciliul din Valea Vinţului, să cureţe prin ardere terenul respectiv. A scăpat focul de sub control şi incendiul a fost stins de voluntari şi localnici. Familia victimei a sesizat că bărbatul nu s-a întors acasă, însă corpul acestuia nu a fost găsit decât a doua zi. Acesta prezenta urme de arsuri şi a fost transportat la Serviciul de medicină legală, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei care a dus la decesul său.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

La data de 06.04.2012, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din localitatea Valea Vinţului, cu privire la faptul că, în locul numit “Zapode” din localitatea Valea Vinţului, l-a găsit carbonizat, pe tatăl său.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, au identificat cadavrul lui D.G., de 72 de ani, din localitatea Valea Vinţului, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că, în data de 05.04.2012, în jurul orelor 14,30, victima, împreună cu un alt bărbat din aceeaşi localitate, s-au deplasat in locul numit “Zapode” din localitatea Valea Vinţului, unde au curăţat grădina şi au dat foc la resturile vegetale pe care le-a lăsat nesupravegheate.

Incendiul s-a propagat şi a cuprins zona din imediata apropiere, arzând fânaţul şi liziera pădurii, pe o suprafaţă de aproximativ 1,5 ha.

Victima, însoţită de mai mulţi voluntari au participa la stingerea incendiului, iar după lichidarea incendiului nu s-a mai întors la domiciliu, fiul său căutându-l fără să anunţe poliţia.

În urma efectuării necropsiei de către medicul legist, s-a stabilit faptul că moartea a fost accidentală şi s-a datorat carbonizării prin incendiere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax