Connect with us
Publicitate

AIUD

Un bărbat din Aiud care își teroriza soția a primit un ordin de protecție. Când a decis femeia să apeleze la autorități

Publicat

Drama unei femei din Aiud este descrisă într-o motivare a judecătoriei din oraș. Acesta trăiește alături de un bărbat abuziv, care o bate și o amenință cu moartea. 

Mai mult de atât, de mai multe ori a pus mâna pe cuțit și a amenințat-o cu moartea.

Recent femeia nu a mai suportat bătăile și amenințările și a mers la poliție. Totul a culminat cu un moment în care bărbatul i-a spart capul cu o cană. Magistrații Judecătoriei Aiud au emis un ordin de protecție pe numele bărbatului

În data de 29 mai 2024, magistrații au dat decizia, iar motivarea a devenit publică.

Ce s-a întâmplat

În data de 22.05.2024, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla la domiciliul mai sus menționat, pe fondul unor neînțelegeri familiale mai vechi, pârâtul a aplicat lovituri cu pumnii concubinei sale, a lovit-o cu o coadă de la mop în zona mâinii drepte, iar în aceeași zi, în jurul orei 16.00, când a ajuns la domiciliu și fiul lor a luat un cuțit și a încercat să se apropie de concubina sa cu intenția de a o agresa.

CITEȘTE ȘI: ”Unele rufe se spală în public”, în festival la Alba Iulia: Cum am întâlnit-o pe Roxana, fata cu paharele de cristal

De asemenea, i-a adresat acesteia amenințări verbale cu moartea, de genul „te tai, te omor” și, întrucât în apărarea mamei sale a intervenit fiul l-a tăiat pe acesta cu cuțitul în zona degetelor.

Totodată, reclamanta mai arată faptul că la data de 23.05.2024, în jurul orei 19.00, pârâtul i-a adresat amenințări cu moartea și a manifestat un comportament agresiv fizic față de aceasta, luând o cană de sticlă de pe masă și lovind-o în zona capului.

În aceeași zi, în jurul orei 21.00, pârâtul  a adresat din nou amenințări cu moartea la adresa concubinei sale și a fiului lor și a încercat să o lovească pe  cu un baston.

Ce au decis magistrații

Faptele comise de bărbat au fost de ajuns pentru magistrați pentru a lua o decizie. Aceștia au emis un ordin de protecție. Drept urmare pentru jumătate de ani bărbatul nu mai are voie să se apropie de femeie, sau să o contacteze.

Decizia magistraților a fost dată pe 29 mai 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax