Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a băut un PET de bere, a luat un cutter și a mers către casa fostei soții. Ce a urmat i-a adus o condamnare

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș a fost condamnat recent pentru loviri sau alte violențe, după ce și-a atacat fosta soție cu un cutter. Înainte să o atace și-a făcut curaj, după ce a băut un PET de 2 litri de bere. 

În data de 2 noiembrie 2023, magistrații Judecătoriei Aiud au pronunțat o decizie în primă instanță, în cazul bărbatului gelos. 

Din documentele procurorilor reisese că bărbatul a fost căsătorit cu victima sa până în 2020, iar apoi au divorțat, dar au rămas în aceeași locuință.

Între timp femeia și-a refăcut viața, iar bărbatul era deranjat de acest lucru. La un moment dat, femeia s-a mutat la persoana cu care și-a refăcut viața.

În data 8 iulie 2023, bărbatul a mers la locuința noului concubin al femeii, din Ocna Mureș, în jurul orei 13.30. Atunci avea la el o macetă și i-a amenințat pe toți cu arma. Locatarii au sunat la poliție, iar oamenii legii l-au îndepărtat din zonă.

Însă, în jurul orei 16.30 a revenit la locuință și avea alături de el un PET de bere. A intrat în curtea casei în care se afla femeia unde la scurt timp a început scandalul.

Potrivit motivării instanței, ”ajuns din nou în curtea imobilului, a continuat să se comporte şicanator, încercând să se aşeze lângă fosta soţie, moment în care persoana vătămată i-a solicitat să părăsească curtea.

În acel moment inculpatul s-a ridicat, a scos din buzunar un cutter, fosta soţie s-a ridicat către inculpat şi l-a împins, moment în care inculpatul i-a aplicat o lovitură, aceasta fugind în interiorul locuinţei unde a solicitat ajutorul

Două persoane l-au imobilizat pe inculpat la pământ cu ajutorul unui scaun pe care l-au fixat pe spatele inculpatului, iar în această împrejurare, având mâinile libere, inculpatul a aplicat persoanei vătămate două lovituri cu cutterul în zona gambei stângi şi în zona spatelui”, se arată în motivarea judecătorilor.

Decizia magistraților

Pentru faptele sale, bărbatul a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 1 an 1 lună și 10 zile închisoare cu suspendare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel la instnața superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax