Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba a murit după ce s-a împușcat cu o armă de vânătoare în cap. Unde s-a petrecut tragedia

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Un bărbat din Alba a decedat, sâmbătă, după ce s-a împușcat, accidental, cu o armă de vânătoare. Anchetatorii continuă cercetările.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 14 ianuarie, în jurul orei 9.00, Poliția Orașului Baia de Arieș a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la o stână de animale de pe raza comunei Poșaga, un bărbat a decedat.

Vezi și Tragedie în familia viceprimarului din comuna Poșaga. Fiul său a murit după ce s-a împușcat cu o armă de vânătoare

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, ordine publică, arme, explozivi, substanțe periculoase și criminalistic.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 34 de ani, din comuna Poșaga, deținător legal de armă de vânătoare, ar fi folosit arma, împrejurare în care, în mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin împușcare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax