Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba care a urmărit și agresat sexual o femeie care își plimba copilul prin Alba Iulia, trimis în judecată

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată, după ce a urmărit o femeie pe stradă care își plimba copilul în cărucior și a agresat-o sexual. Faptele s-au petrecut în centrului Municipiului Alba Iulia, în plină zi, în jurul orei 12.30, în data de 6 iulie 2021. 

Un an și jumătate mai târziu, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. În data de 16 decembrie 2022, judecătorii au admis actele de urmărire penală și au dispus începerea judecății.

De asemenea motivarea a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul în data de 06.07.2021, în jurul orei 12.30, a urmărit-o pe persoana vătămată în timp ce aceasta se plimba cu copilul său în vârstă de 11 luni, aflat în cărucior, din centrul Municipiului Alba Iulia până în fața imobilului unde aceasta domiciliază, situat în, unde inculpatul a împins-o în poarta imobilului, a imobilizat-o prin lipirea corpului său de corpul victimei, și-a introdus mâinile sub fusta acesteia și a pipăit-o în zona intimă”, se arată în motivarea instanței.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax