Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia care a atacat și bătut un pădurar, va fi judecat pentru ultraj. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia care a atacat și bătut un pădurar, dar și o altă persoană care îl însoțea pe acesta, va fi judecat pentru ultraj. 

Dosarul acestuia a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 5 aprilie, iar un primă ședință de judecată va avea loc, în data de 15 iunie 2023.

Bărbatul va fi judecat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis că în data de 06.01.2023, în jurul orei 13:30, în timp ce se afla în pădurea din spatele Uzinei Mecanica din cartierul Bărăbanț, județul Alba, inculpatul M. a agresat fizic persoana vătămată B., prin lovirea acesteia cu palmele și pumnii în zona capului, determinând căderea persoanei vătămate la pământ, și lovirea cu piciorul în zona coastelor persoanei vătămate în timp ce aceasta se afla la pământ, provocându-i leziuni care au necesitat un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Imediat, în aceleași circumstanțe, inculpatul M. a agresat fizic și persoana vătămată F., care avea calitatea de pădurar în cadrul Ocolului Silvic Alba Iulia, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu și în legătură cu exercitarea acestor atribuții, prin lovirea persoanei vătămate cu palmele și pumnii în zona capului, provocând persoanei vătămate leziuni fizice care au necesitat un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax