Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia care și-a terorizat vecinii de bloc a fost condamnat la închisoare cu executare. Cât va sta după gratii

Penitenciarul Aiud

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia care și-a terorizat vecinii de bloc a fost condamnat la închisoare cu executare. Bărbatul avea mai multe condamnări din trecut, iar recent a mai primit una. 

Este vorba despre o condamnare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Faptele pentru care acesta a ajuns după gratii au avut loc în urmă cu patru ani, în 2020. O decizie definitvă a Curții de Apel Alba Iulia a venit în data de 20 mai 2024. 

În primă instanță acesta a fost condamnat la Judecătoria Alba Iulia, dar a făcut apel. În urma apelului dosarul a fost judecat și de magistrații instanței superioare, care i-au respins cererea acestuia.

Toate faptele bărbatului s-au petrecut când aceasta era beat. Din câte se pare avea obiceiul să dea muzica tare și să facă scandal pe scara blocului. Mai mult de atât, dacă vecinii îi atrăgeau atenția, devenea agresiv.

Faptele pentru care acesta a fost condamnat au fost detaliate de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Ce s-a întâmplat: muzică tare, scandal, vecini amenințati și mobilier aruncat pe geam

În fața magistraților, bărbatul din Alba Iulia a fost adus pentru trei acuzații. Mai exact pentru trei momente în care și-a deranjat și amenințat vecinii de bloc.

Este vorba despre o ziua de 8 martie 2020 când beat fiind asculta muzică tare, în jurul orei 17.00. Atunci o vecină a ieșit pe hol, iar când bărbatul a văzut-o a început să arunce cu pahare după ea și să înjure.

A spart geamurile de la o ușă și amenința locatarii cu un cuțit. Ba mai mult a luat un topor și lovea cu el pereții. Nici la ajaungerea forțelor de ordine bărbatul nu s-a potolit.

Câteva zile mai târziu în data de 15 martie bărbatul a început iar scandalul. Tot în stare de ebrietate a dat muzica tare și a coborât înarmat cu o bâtă în fața blocului. A amenințat o vecină, pe soțul ei, dar și striga că va distruge toate mașinile din parcare.

Însă a spart doar ușa blocului.

Ultima faptă pentru care a fost condamnat a avut loc spre sfârșitul anului 2020 în luna noiembrie. Atunci în noaptea de 9 noeimbrie, în jurul orei 23.00, aflat în stare de ebrietate a ieșit în fața blocului și a facut scandal. Apoi a mers în apartamentul său de la etajul 4 și a început să arunce pe geam cu obiecte de mobilier.

Pedeapsa primită

Pentru fiecare faptă de tulburare a ordinii și liniștii publice, bărbatul a fost condamnat la câte 9 luni de închisoare. de asemenea mai avea și o condamnare pentru ultraj și distrugere.

Drept urmare prin calcul judecătoresc a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 2 luni. În data de 20 mai 2024, decizia a devenit definitivă.

În data de 22 mai 2024 polițiștii din Alba au anunțat că l-au identificat și reținut pe bărbat. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud unde va executa pedeapsa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu Muntean

    luni, 27.05.2024 at 08:15

    Nici la ajaungerea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax