Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia, testat pozitiv pentru COVID-19, a plecat cu avionul în Marea Britanie. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce și-a făcut un test pentru COVID-19, dar nu a mai așteptat rezultatul și a plecat cu un avion în Anglia. 

Potrivit procurilor, bărbatul s-a testat pentru COVID-19, dar în data de 16 ianuarie rezultatul a fost incert. În data de 17 ianuarie, bărbatul a fost testat din nou și în jurul orei 17:00, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Alba au încercat în mod repetat să îl contacteze telefonic, însă nu au reușit și i-au comunicat prin e-mail rezultatul pozitiv al testului.

Citește și Regatul Unit, la un pas de normalitate: De la 1.200 de decese pe zi în ianuarie, la 30 în aprilie. Vaccinare pe bandă rulantă

Ulterior, în seara aceleiași zile, persoana de sex masculin s-a deplasat la aeroportul din Sibiu și s-a îmbarcat într-un avion cu destinația Anglia”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit unor surse alba24.ro, bărbatul ar fi ajuns pe aeroportul din Lutton, unde a fost preluat de autoritățile din Anglia și pus în carantină.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax