Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia, trimis în judecată după ce a bătut un subaltern, în incinta unei firme din oraș

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost trimis în judecată după ce în urmă cu aproape trei ani a bătut un subaltern. Fapta s-a produs în incinta unei firme din oraș, iar în cele din urmă, bărbatul a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă. 

Mai exact, în urma unui scandal, bărbatul l-a bătut cu pumnii, în zona capului, pe un alt angajat.

”În data de 17.09.2019, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu la o societate din Alba Iulia, pe fondul unui conflict spontan cu persoana vătămată, i-a aplicat acesteia din urmă mai multe lovituri cu pumnii în zona capului, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale”, au transmis pentru alba24.ro, reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, în data de 12 august, dar încă nu a primit un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax