Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia, trimis în judecată după ce s-a masturbat în repetate rânduri, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Alba Iulia a fost trimis în judecată după ce în repetate rânduri s-a masturbat în public, în Cetatea Alba Carolina, în timp ce treceau femei pe stradă. 

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, bărbatul a fost trimis în judecată după ce a fost surprins de două ori în luna mai a anului 2019 în timp ce se masturba, și încă odată în 17 iulie tot în anul respectiv.

L. Laurențiu a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri. Dosarul a fost înregistrat în 3 septembrie 2020, dar momentan nu a primit un prim termen de judecată.

De asemenea un alt bărbat a fost amendat cu 1.500 de lei după ce în 21 aprilie 2018 s-a mastrubat în fața a două minore.

VEZI ȘI: Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba Iulia care s-a masturbat în fața a două minore, în șanțurile Cetății Alba Carolina

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax