Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba, suspect că ar fi violat o tânără într-un parc din Paris. A fost identificat pe baza probelor ADN

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Alba este cerut de autoritățile din Franța pentru a fi cercetat de polițiștii din Paris. Bărbatul din Teiuș este principalul suspect într-un caz de viol comis într-un parc din Paris.

Potrivit reprezentaților Curții de Apel Alba Iulia, instanța unde a fost înregistrată cererea de extrădare, fapta s-ar fi petrecut în luna august a anului 2020. Bărbatul este suspect că ar fi violat o tânără, într-un parc dintr-o zonă rău famată a Parisului.

Investigația polițiștilor francezi a fost una de durată, însă în urma probelor adunate, ancheta i-a condus înspre bărbatul de 32 de ani din județul Alba.

Acesta ar fi fost depisat după prelevarea și cercetarea unor probe de ADN de pe hainele tinerei violate. Apoi, după ce a fost depistat a fost dat în urmărire internațională.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Teiuș, cu mandat european de arestare, prins de polițiști. Era căutat de autoritățile din Franța

În cele din urmă, bărbatul a fost descoperit de polițiștii din Alba pe raza orașului Teiuș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 ianuarie 2022, poliţiştii din Teiuș, sprijiniți de polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au depistat, pe raza orașului Teiuș, un bărbat, de 32 de ani, din Teiuș, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Franța.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând ca în data de 14 ianuarie 2022 să fie prezentat Curții de Apel Alba Iuia, pentru a dispune, conform competențelor.

În data de 14 ianuarie 2022, magistrații Curții de Apel Alba Iulia au dispus arestarea preventivă a bărbatului pe un termen de 15 zile până când vor fi finalizate toate formalitățile de extrădare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax